З архіву ПУ. ​"Как страшно жить!". Прийшов "накапати" на Порошенка, натомість сам отримав підозру: Кива розповів, як втік з Офісу генпрокурора, обізвавши Венедіктову "бл***ю"​

В Офісі генпрокурора України депутату ОТЗЖ Іллі Киві спробували вручить підозри через його сутички з ветераном АТО Михайлом Майманом, але щасливий власник довідки з дурдому, скориставшись життєвим досвідом, з боєм начебто уникнув завершення процедури, повідомляють Патріоти України 4 квітня 2020 року.

В Офісі генпрокурора України нардепу від проросійської партії ОПЗЖ Іллі Киіві спробували вручити повістку. Справа заведена через бійку між Ківою і Майманом, яка трапилася в січні 2020 року. Ветеран АТО запевняє, що нардепу підозру вручили. Її підписала особисто генпрокурор Ірина Венедиктова.
"Він хотів зустрітися з Венедиктової, але натрапив на групу прокурорів, яка вручила цю підозру", - повідомив Михайло Майман. Ветеран стверджує, що вже в понеділок, 6 квітня, у нього з депутатом буде очна ставка. "А потім почнуться суди. Головне, щоб він на них прийшов. Буде весело ... Одним клоуном в країні стане менше", - розповів Майман.
Інформацію частково підтвердив сам Кива. Навернений в ОПЗЖ запевняє, що йому на 6 квітня прийшла повістка у справі про бійку з Майманом. Однак запевняє, що в п'ятницю сам з'явився до Венедиктової не через це питання, а з вимогою підписати підозру екс-президенту Петру Порошенко і екс-главі одеського "Правого сектора" Сергію Стерненку.
Однак щось пішло не так. Депутату підготували підозру, але вінначебто вчасно втік.
"Прождал ее полтора часа, она так и не вышла, но пришли вооруженные люди, которые пытались вручить мне подозрение, нарушая все мои права, не предоставив возможности связаться с адвокатом, а также пытались задержать меня в приемной. Я вышел, сел в автомобиль и уехал", - розповів Кива.
Одіозний перевертень вибухнув гучними звинуваченнями на адресу не тільки Маймана, Порошенка і Стерненка, але і Венедиктової, називаючи їх "преступниками", "Венедиктова - предатель, которая дорвалась к власти", - заявил представитель ОПЗЖ. Він зірвався на матірну мову і назвав генпрокурора "бл**ью", пообіцявши всіх "сгноить в тюрьме". Гепрокуратура начебто спробує знову вручити Киіві підозра вже 6 квітня.

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...