З архіву ПУ. Калігула 21 сторіччя: Кім Чен Ин згодував генерала сотням піраній, випробовуючи новий вид страти

За даними Daily Star, гігантський акваріум кровожерний диктатор завіз в свою резиденцію Ренсонг, де і нібито випробував новий вид страти, інформують Патріоти України 9 червня 2019 року.

Уточнюється, що неназваного генерала запідозрили в підготовці перевороту. Після цього його відвезли в резиденцію, порізали руки і ноги, та кинули в воду з піраньями. Від чого саме він помер – невідомо. Причиною могли бути як риби, так і утоплення в результаті ран.

Ідею Кім Чен Ин нібито отримав з фільму Джеймса Бонда 1977 року "Шпигун, який мене любив", в якому лиходій кинув супротивників в акваріум з акулами. Резервуар для риб був доставлений з Бразилії. У ньому було кілька сотень піраній.

ПіраніяВважається, що дослідники придумали кілька методів страти, щоб залякувати потенційних змовників. Багато ворогів держави були страчені публічно. Серед таких навіть були члени сім'ї.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...