З архіву ПУ. Карма? Вірменія помилково вдарила російською ракетою по РФ, від вибуху захиталися будинки (фото)

Вірменія помилково запустила ракету по Дагестану (Росія). Про це повідомляє видання "Будні Кавказу", передають Патріоти України у жовтні 2020 року.

ЗМІ повідомило, що в Агульському районі Дагестану, приблизно в десяти кілометрах від села Чираг, впала і вибухнула неопізнана ракета.

Місцеві жителі розповіли журналістам, що від вибухової хвилі захиталися будинки і спрацювала автомобільна сигналізація. За їх словами, біля місця вибуху, поблизу кордону з Дахадаєвсим районом, вони виявили воронку діаметром 15-20 метрів, а також, імовірно, уламки ракети.

На опублікованих кадрах, які нібито з місця потужного вибуху, зображена воронка глибиною приблизно два метри.

Як стверджує ЗМІ, згідно з траєкторії руху ракети, можна зробити висновок, що вона прилетіла із зони збройного конфлікту між Вірменією та Азербайджаном.

За інформацією видання, вірмени цілилися в Мінгячевірське водосховище або в Шекі, але помилилися з координатами і ракета вдарили по Росії.

Відзначимо, що ніякої офіційної інформації, яка б підтверджувала інформацію - поки що не надходило. Наразі відомо, що на місці працюють правоохоронці.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...