З архіву ПУ. "Х*йло вср*лось": "Путін залишив Кремль через коронавірус", - ЗМІ

Президент Російської Федерації разом зі своєю сім'єю виїхав до резиденції на Валдаї, де буде працювати у віддаленому режимі.

23 березня 2020 року стало відомо, що Володимир Путін разом зі своєю родиною залишив територію Кремля і Москви. Журналіст Олег Ролдугіна повідомив, що джерело в охороні президента підтвердив інформацію про те, що Путін залишив Кремль і виїхав у Валдайську резиденцію, передають Патріоти України.

Telegram-канал "Близько Кремля" також повідомляє, що глава Росії покинув Москву через коронавірус.

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков не підтвердив, але і не спростував інформацію про переміщення глави РФ в резиденцію на Валдаї. Він також зазначив, що рішення мера Москви про самоізоляцію людей старше 65 років, на Путіна не поширюється, так як він зобов'язаний виконувати функції президента.

"Крах плана бандеровского недоумка": Медведєв розкритикував Саміт миру, який організовує Швейцарія

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:17

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв розповів, яку користь для Росії він вбачає у Глобальному саміті миру, запланованому на червень цього року. Про це він розповів підписникам у Telegram, передають Патріоти України. "Користь потрійна. По-перше, ...

Ціна нашого тепла та світла: Скільки енергетиків постраждали від атак на ТЕС із початку війни

п’ятниця, 3 травень 2024, 22:06

З початку повномасштабного вторгнення внаслідок атак російської армії на теплоелектростанції ДТЕК було поранено 51 енергетика, троє загинули. Про це повідомив генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв у Facebook 3 травня, передають Патріоти Україн...