З архіву ПУ. Хіти тижня. "Даешь Сибирскую народную республику!": Німеччина несподівано "вдарила" по Росії

Міжнародна правозахисна організація "Товариство захисту пригноблених народів" забила тривогу через ліквідацію в Росії "Центру сприяння корінних нечисленних народів Півночі". З відповідною заявою в Геттінгені виступив директор організації Ульріх Деліус, передають Патріоти України 12 листопада 2019 року.

За його словами, кліматичні зміни спричинили активне використання ресурсного потенціалу Сибіру, що ставить під загрозу існування 41 корінного народу в цьому регіоні.

"Корінні народи Росії потерпають від наслідків змін клімату і практично не мають права голосу. Тепер же влада свідомо закриває організації, які підтримують їх, і це загрожує їхньому виживанню. Захисників корінних народів позбавляють права голосу, щоб полегшити хижацьку експлуатацію їхніх ресурсів", – підкреслив він.

У мережі з іронією сприйняли такі заяви. Блогер Vitauskas зазначив у своєму Telegram, що Росія сама відкрила ящик Пандори, відібравши в України Крим. "У Німеччині заявили про реальний утиск 41 корінного народу Сибіру і експлуатації їхніх ресурсів. Даєш Сибірську народну республіку!" – написав він.


Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...