З архіву ПУ. Хто був на Донбасі, розуміє, що не Україна дістала по мізках, а Росія, - російський журналіст

В історії з Донбасом Росія здобула 10-ту частку від задуманого, водночас діставши мільярдні втрати, трупи, ганьбу та санкції.

Від війни на Донбасі більше програла Росія, ніж Україна. Таку думку 9 грудня в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" висловив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

"Насправді, ті, хто був на Донбасі, розуміють, що зовсім не Україна дістала по мізках, а по мізках дістала Росія, тому що ціною шалених зусиль, втрат мільярдів, трупів, ганьби, чергового пакетика санкцій вдалося здійснити, ну, добре, якщо одну 10-ту від того, що Росія задумувала. І це така чорна діра політичної реальності, до якої потрібно постійно скеровувати потоки доларів, а звідти – гній і ліві стволи, нічого більше", – сказав він.

Публіцист зазначив, що агресія на сході України коштувала Росії "немислимих трилліардів". "Зрозуміло, що коли була недавно спроба вивести їх у люди, тобто вперше показати цих виродків на Радбезі ООН, то змусили, звичайно, мішки із награбованим та обрізи залишити у передпокої, не брати із собою. Просили не плювати насінням. Й однаково проігнорували американці, англійці, німці, французи – і заблокували трансляцію. Тобто зрозуміло, що карта абсолютно бита", – пояснив Невзоров.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...