З архіву ПУ. Кінець "епохи бідності", або Премія у 1630% міністерського окладу: Навколо величезної премії для "головного розпродажника української землі" Мілованова розгорівся гучний скандал

Прем'єр-міністр переконує суспільство, що не в курсі про астрономічні преміальні свого підлеглого. Цікаво, а хто підписує платіжки топ-урядовцям, і з чийого благословіння, якщо голова уряду дійсно не знає.

Міністр економічного розвитку, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Мілованов може отримати премію за листопад 2019 року в розмірі 1630%, або 236 тисяч гривень. Про це сказано в документі, розповсюдженому ZN.UA, зазначають Патріоти України.

Таким чином, заробітна плата політика, з урахуванням запропонованої премії, може скласти 271 тисячу гривень.

Одним з перших на документ відреагував колишній віце-прем’єр України Павло Розенко, який написав, що “епоха бідності” закінчилася тільки для окремо взятого “слуги народу”.

У свою чергу, прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що не має інформації про те, що міністр економічного розвитку Тимофій Мілованов може отримати таку велику премію, передає “Укрінформ”.

“Мені відповідні документи не надходили. Тому я буду коментувати тоді, коли у мене буде відповідний документ”, – сказав Гончарук.

На уточнююче питання про те, чи спілкувався він з цього приводу з Міловановим, глава уряду відповів: “Ми ще не спілкувалися за останні дві години для того, щоб це дізнатися, щоб обговорити”.

Пізніше Тимофій Мілованов відреагував на скандал і опублікував у себе в Facebook виписку з банку, з якої випливає, що за три місяці роботи в уряді міністр отримав 93 тисячі гривень.

“Всі виплати зарплати та премії, які я отримав за 3 місяці роботи в Міністерстві. На фото – 93122 грн в цілому, що становить 31041 грн в місяць”, – написав міністр.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...