З архіву ПУ. Командир ЗСУ потужною промовою вивів з себе кремлівську пропаганд*нку (відео)

На російському пропагандистському телебаченні виник ажіотаж через яскраву промову командира взводу 28 бригади Збройних сил України Віктора Єгорова (Карателя).

Віктор Єгоров

Свою чітку патріотичну позицію захисник України озвучив в інтерв'ю 24 каналу. Його бурхливе обговорення влаштувала топпропагандистка Кремля Ольга Скабєєва на програмі "60 хвилин" телеканалу "Росія 1", передають Патріоти України.

"Щоб постійно бути в тонусі, треба вірити в перемогу! Рано чи пізно ми точно зайдемо в Донецьк, Луганськ і Крим. Що мене мотивує? Зізнаюся, мені подобається воювати. Питають, чи маніяк я? Звичайно ні! Тому що я вбиваю не людей, а ворогів! Це мій обов'язок – захищати. Подібно до того, коли нападають на пост, людина на варті повинна застосувати зброю. Не тому, що вона хоче вбити людину, а тому що захищає", – сказав український воїн.Крім того, він пообіцяв, що обов'язково повісить у звільненому Донецьку або Луганську прапор з вишитим тризубом, який йому вручили волонтери, попросивши залишити в якомусь з деокупувати міст.

Сміливі слова українця розлютили скандальну посіпаку путінського режиму, і вона вибухнула їдкими обуреннями в прямому ефірі.

"У продовження розмови я просто покажу вам пана Єгорова. Це та людина, яку боїться Зеленський! І це представник тієї маси націоналістичної, яка не дасть завершити війну на Донбасі!" – викрикнула в гніві Скабєєва.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...