З архіву ПУ. Компромат вартістю в сотні мільйонів доларів: Сенатор США розповів, як агенти Трампа викручували руки Зеленському

45 президент США повів дуже ризиковану гру для того щоб ще на 4 роки залишитись у Білому домі

Сенатор-демократ Кріс Мерфі, який недавно побував в Україні та зустрівся з президентом Володимиром Зеленським, 20 вересня 2019 року розповів через Твіттер як український президент реагував на вимоги Руді Джуліані, особистого адвоката президента Дональда Трампа, зазначають Патріоти України.

"Кілька тижнів тому в Україні я зустрівся з президентом Зеленським.

Ми обговорили несподіване припинення військової допомоги і недоречні вимоги, які висувала до нього кампанія Трампа.

Очевидне питання, яким усі задавалися в Києві: чи були пов'язані ці дві речі? Зеленський не пов'язував їх безпосередньо на нашій зустрічі.

Але він був ДУЖЕ стурбований припиненням допомоги, і ДУЖЕ поінформований про розмови, які Руді Джуліані вів із його командою.

Я сказав йому, що краще за все ігнорувати запити агентів кампанії Трампа. Він погодився.

Я не знаю, про що йдеться в доносі, але мені було зрозуміло, що українські чиновники були стурбовані наслідками ігнорування вимог Джуліані.

Ось чому в президентів не має бути агентів своєї кампанії, які ведуть розмови з іноземними лідерами", - заявив Кріса Мерфі.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...