З архіву ПУ. Кремль у шоці: Поклонська закликала розпочати перемовини з Україною щодо Криму

Можливо, таким чином правляча верхівка використовує запроданку, щоб протестувати настрої росіян щодо відступу від доктрини "КримНаш".

"Депутат" Держдуми Росії від анексованого Криму Наталія Поклонська у січні 2021 року запропонувала Україні розпочати перемовини з приводу півострова. Москві це не сподобалося. Про це написав впливовий російський Telegram-канал "Бойлерная", який пов'язують з найближчим оточенням президента РФ, а саме кланом Ковальчуків, передають Патріоти України.

Нещодавно Поклонська виступила в соцмережах зі зверненням до колишнього президента України, глави української делегації на мінських переговорах Леоніда Кравчука. Вона вітала його слова про те, що конфлікт України і РФ необхідно вирішувати шляхом переговорів і компромісів. Вона зазначила "раціональне зерно" в речі Кравчука і хоче знайти компроміс в питанні з анексованим Кримом. Зокрема, колаборантка запропонувала створити майданчик, де обговорювалися б причини "референдуму" на півострові в 2014 році.

Владі Росії, ймовірно, дуже не хочеться говорити про ті події, з'ясовуючи всі подробиці анексії. В "Бойлерній" натякнули, що Поклонська підійшла до небезпечної межі. "Але її заява про можливість переговорів з Україною з питань, що стосуються півострова, може стати основою для критики пані Поклонської не тільки в Україні, але і в нашій країні. Занадто розпливчасто звучать її слова", - написав Telegram-канал.

Він уточнив, що майданчик з Кравчуком, яка не дотримується чіткої проросійської позиції, для Кремля неприпустимий.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...