З архіву ПУ. "Крошка, давай на квартире. У тебя есть ключ": Нардепка від ОПЗЖ у Раді листувалася з "коханою людиною" (фото)

Антоніна Славицька просила невідомого чоловіка "не пилити" її.

Нардепка "Опозиційної платформи - за життя" (ОПЗЖ) Антоніна Славицька під час пленарного засідання Верховної Ради у грудні 2020 року листувалася з таким собі h888, якого називає "крихітка", і обговорює з ним зустріч "на квартирі" або "на стороні", повідомляють Патріоти України.

У листуванні Славицька називає свого співрозмовника "крихіткою" і обговорює майбутню зустріч.

"... 2. У тебе має бути запасний ключ. І якщо ми домовляємося про зустріч, я говорю давай на квартирі, то ти якщо не готова (не зробила все,що вище), то говориш - Я не готова, давай на стороні або давай через місяць", - пише нардепу h888.

"Крихітка, я говорила тобі, що ... пиляєш мене. Що мені зробити. Я писала тобі день буде складний. Я не розумію. Я не хочу сваритися, я люблю тебе, але ти часто необ'єктивний...",- відповідає Славицька.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...