З архіву ПУ. Кримом та Донбасом не обмежиться - найтемніші часи ще попереду: Клімкін та Рахманін попередили про ескалацію Третьої світової війни (відео)

Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін побачив в агресії Росії у Криму та на Донбасі ознаки наближення Третьої світової війни. Така заява пролунала з його вуст в ефірі програми Свобода слова на телеканалі ICTV у червні 2020 року, зазначають Патріоти України. Водночас іменитий дипломат підкреслив, що ця війна матиме зовсім інший вигляд, ніж дві попередні.

"Я вважаю, що ми тут занадто оптимістичні. Третя світова війна - вона гібридна, наближається. Ми ще не в стані Третьої світової. Ми, скоріше, якщо порівнювати з Першою, у 1913 році. Щодо позиціонування й багатьох речей. Ми на порозі шалених змін", - попередив Клімкін.

З таким баченням частково погодився і голова парламентської фракції Голос Сергій Рахманін. Однак нардеп висловив упевненість в тому, що гібридна Третя світова війна вже йде повним ходом, а найтемніші часи ще попереду.

Нинішні події він порівняв з тими, що передували Другій світовій війні у 1938 році, коли Німеччина анексувала Австрію.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...