З архіву ПУ. "Куда, псина ...бучая, тянешь Украину?": В Одесі ветерани АТО влаштували депутатам "ОПЗЖ" "теплий прийом" (відео)

Озброєні тітушки проросійським політикам не допомогли.

У соціальних мережах опубліковано відео, як у вересні 2020 року активісти і патріоти зустріли депутата проросійської "ОПЗЖ" в Одесі, зірвавши проведення заходу, передають Патріоти України.

Депутати від "ОПЗЖ" намагалися провести в місті свій з'їзд і навіть зібрали тітушек для опору патріотам, проте нічого зробити з їх натиском не змогли. Журналісти повідомляють, що "ОПЗЖ" підключила озброєних молодих людей, які провести з'їзд прихильникам "дружби з Росією" вони не допомогли. Активістам вдалося зірвати захід, який проросійські сили збиралися провести в одному з готелів Одеси на території бази відпочинку.

На опублікованих кадрах один з депутатів "ОПЗЖ" в оточенні співробітників поліції почав обурюватися, що у себе в країні він не може вільно поводитися. Активісти відповіли, що Україна не є його країною, на відміну від Росії, яка і фінансує діяльність його партії. Пізніше у активістів, серед яких були і ветерани, здали нерви, і вони почали ображати депутата, партія якого виступає за дружбу і співпрацю з Росією.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...