З архіву ПУ. Кузня кадрів: Зеленський призначив головою РДА свого коміка

Василь Гуменюк найбільше запам’ятався виступом у номері "Очі дівочі", в якому "Вінницькі" жартували на тему розмірів жіночих грудей.

Президент України Володимир Зеленський призначив Василя Гуменюка – гумориста з команди "Вінницькі", яка виступала в "Лізі сміху" – головою Ярмолинецької районної державної адміністрації Хмельницької області. Відповідний указ опублікований на офіційному сайті керівника держави від 20 лютого, передають Патріоти України 21 лютого 2021 року.

Василь Гуменюк народився 1989-05-18 року в смт Ярмолинці Ярмолинецького району Хмельницької області, Працює директором КЗ “Центр культури та дозвілля”, балотувався кандидатом-мажоритарником від партії “Слуга народу” на останніх парламентських виборах, проте так і не потрапив до парламенту.

За інформацією проєкту "Посіпаки", Гуменюк також балотувався в народні депутати ще у 2007-му році від виборчого блоку КУЧМА. Василь Гуменюк найбільше запам’ятався виступом у номері "Очі дівочі", в якому "Вінницькі" жартували на тему розмірів жіночих грудей.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...