З архіву ПУ. Квартал пішов "на гору", хтось мусить... Кабаре "Веселий Писець" присвятило Зеленському музичну пародію "Генералы песчаной карьеры" (відео)

Єврейсько-український гумор, яскравий і дотепний. Гаранту нема чого ображатись на артистів. Адже сам заробляв собі на шмат щастя таким чином.

Зеленский

Кліп під назвою «Генералы песчаной карьеры» команда КВК Дніпропетровського державного університету (єдиний в світі театр КВК) виклала в YouTube 20 червня 2019 року - рівно через місяць після інавгурації новообраного президента. Автори тексту - Євген Гендін і Григорій Гельфер. Артисти й показали, як працювали над вірогідним хітом, зазначають Патріоти України.

Це стьоб найвищого ґатунку над усім нашим політикумом. І сміх крізь сльози. І діагноз. «Всім дісталося», - пишуть в коментарях. Схоже, дотепний текст скоро розберуть на цитати.

Варто нагадати, був створений Дніпропетровський театр «КВК ДДУ» створений в 1994 році на базі команди КВК Дніпропетровського державного університету, заснованої в 1987 році. Тепер вже немодолі хлопці давно знайомі з криворізькими колегами, з котрими разом знімались у КВК Маслякова у Москві. Так що пану президенту явно не личитиме ображатись на старих друзів і колег по цеху скалозубів.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...