З архіву ПУ. "Кварталівці" чужих жартів не розуміють: СБУ звинуватила Пояркова у погрозі вбивства Зеленського, перший допит вже відбувся

Баканову дана команда розібратись з "этим чертом"?

Служба безпеки України звинувачує відомого ведучого та художника Сергія Пояркова у "погрозі вбивством" президенту України Володимиру Зеленському. Про це повідомив політолог Андрій Смолій, передають Патріоти України 27 січня 2020 року.

За його, словами, Поярков, якого підозрюють за статтею 1 статті 346 Кримінального Кодексу України, вже допитали у СБУ.

Зазначимо, ст.1 346 ККУ передбачає покарання до до п'яти років позбавлення волі за "погрозу вбивством, заподіянням шкоди здоров'ю, знищенням або пошкодженням майна, а також викраденням або позбавленням волі щодо Президента України, Голови Верховної Ради України, народного депутата України, Прем'єр-міністра України, члена Кабінету Міністрів України, Голови чи судді Конституційного Суду України або Верховного Суду України чи вищих спеціалізованих судів України, Генерального прокурора України, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Голови Рахункової палати, Голови Національного банку України, керівника політичної партії України, а також щодо їх близьких родичів, вчинена у зв'язку з їх державною чи громадською діяльністю".

Справу порушили за особистий відеоблог Пояркова.

"Складається пазл того що готується в Україні: це повна цензура та відмова від свободи слова. Готується закриття рота всім хто має протилежну думку, хто за Україну і хто проти капітуляції.

Все це вкладається в загальний тренд по "закручуванню" свободи слова. В рамках переслідувань журналістів, активістів, війскових, волонтерів, політиків.

Проте, це лише квіточки порівняно з драконівським законопроектом "про дезінформацію", яким закриють свободу слова в Україні, коли кожне ваше слово, допис чи розслідування журналістів зможе стати злочином..." – додав Смолій на своїй сторінці у Facebook.

Сам Поярков теж вже встиг відреагувати на порушену проти нього справу та допит в СБУ

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...