З архіву ПУ. "Люди задыхаются. Тошно смотреть на вас": Росіяни накинулися на путінських пропаганд*нів

Жителі російського Челябінська накинулися з критикою на ведучу телеканалу "Росія 1" Ольгу Скабееєу після спроб пояснити, чому вона назвала "брехнею" акцію протесту біля мерії міста.

Ольга Скабеєва

Гнівні коментарі залишили під постом журналістки в соцмережі Instagram, передають Патріоти України.

"Люди задихаються і суть питання не змінюється. Нудно дивитися на вас! Вам плювати на проблеми людей!" - зазначив юзер.

"Нехай у гості приїде ... Ми реально тут задихаємося", "Сьогодні ви брешете про проблему челябінців, а завтра, якщо у вас трапиться біда, ваші колеги будуть брехати про вас", - додали коментатори.

Скандал навколо акції протесту почався після ефіру програми "60 хвилин" на каналі "Росія 1". Громадський діяч Микита Ісаєв заявив, що уральці "штурмують мерію, бо другий тиждень над містом стоїть жорстокий смог і люди вмирають". За це Скабеєва назвала його "врушка криклива" і пізніше виправдалася в соцмережі: нібито слово "брехня" стосувалося не до ситуації в місті, а було адресовано Ісаєву.

"По ситуації в Челябінську. Ісаєв збрехав, сказавши:" На даний момент в Челябінську штурмують мерію". Вивели камеру прямої трансляції, щоб перевірити. Людей на вулиці не виявилося, до цього моменту справедливо обурені громадяни зайшли в будівлю адміністрації, почалася зустріч з т.в.о. Це по-перше. А по-друге, народний сход називати штурмом - дешево хайповати. Цим Ісаєв і займається. Не ведіться!" - уклала вона.


Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...