З архіву ПУ. Лукашенко розповів про свою відставку та хто повинен керувати країною

Ймовірним наступником білоруського диктатора експерти ще рік тому називали старшого сина Бацьки, 44-річного Віктора.

Глава держави довго тягнув, але нарешті зробив важливу заяву. Він розповів, хто повинен керувати країною після нього, і назвав терміни свого відходу, передають Патріоти України 12 вересня 2019 року із посиланням на білоруські ЗМІ.

За словами Лукашенка, управляти Білоруссю після нього повинен той, хто здатний зберегти країну. З такою заявою Батька виступив в ході призначення місцевих органів влади і послів. Білоруський лідер закликав залучати до управління країною нові покоління людей, а «стара гвардія» на чолі з ним рано чи пізно зійде з дистанції. «Не так далеко цей час», - розговорився Лукашенко.

Перспективні люди повинні працювати не тільки в місцевому самоврядуванні, а й в міністерстві закордонних справ, наголосив Батька. «У МЗС заходиш, а там незрозуміло хто працює і незрозуміло з якою головою і які мізки куди повернені», - поскаржився Лукашенко.

Глава зовнішньополітичного відомства республіки Володимир Макей мовчати не став і заступився за рідне міністерство. Він запевнив Лукашенко, що МЗС складається з працездатних кадрів. «Можу ручатися, що позбавляємося, якщо бачимо, що хтось є проблемною людиною», - сказав чиновник.
На думку аналітиків, білоруський лідер хоче зберегти владу в руках родини і створити правлячу династію. Ймовірним наступником Лукашенка ряд експертів називає його старшого сина, 43-річного Віктора. Потім він може передати владу своєму молодшому братові Миколі.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...