З архіву ПУ. "Мы еще встретимся и поговорим": Нардеп-кнопкодав пригрозив журналістам, які зафіксували порушення

Народний депутат-мажоритарник Олександр Ковальов, якого спіймали на кнопкодавстві, погрожував журналістам. Про це повідомляє рух "Чесно", передають Патріоти України 10 вересня 2019 року.

У кулуарах він підійшов до журналістів руху із запитанням, навіщо опублікували новину про порушення ним процедури під час голосування.

Ковальов запитав місце народження журналістів, сфотографував журналіста Олександра Саліженка на свій телефон і надіслав фото комусь у месенджері. На запитання, чи можна розцінювати це як погрозу, Ковальов відповів:

"Мы еще встретимся и детально об этом поговорим". Він також записав прізвище та поцікавився, із якого округу журналіст.

"Розцінюємо це як погрозу нашим журналістам за виконання професійної діяльності відповідно до статті КК України "Погроза або насильство щодо журналіста", відповідно до чого була подана заява про злочин до правоохоронних органів", - заявили у "Чесно".

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...