З архіву ПУ. "Мы не можем ждать 5-10 лет": У Москві закликали форсувати процес окупації України

Семен Багдасаров. Фото: скріншот з відео.

17 червня 2020 року в ефірі пропагандистського ток-шоу "Вечір з Володимиром Соловйовим" беззмінний гість Семен Багдасаров заявив, що українські регіони слідом за Кримом і ОРДЛО нібито захотіли отримати більше самостійності і незалежності від Києва. Кремлю, на його думку, варто скористатися ситуацією, щоб захопити нові території, передають Патріоти України.

"Час хороший для нас. Поки йде процес, нам треба активніше діяти. Ось на Донбасі. Буде голосування по поправках до Конституції РФ. Громадяни будуть брати участь, рубль там у вас наш. Треба форсувати! Процес йде. Херсонська область каже: скільки можна? Давайте ми від них відійдемо. У Харкові говорять: ми не втручаємося. Ми нічого не робимо. Інша справа, що не можна очікувати від процесу, що він закінчиться через 5-10 років. Треба його форсувати всіляко", - заявив пропагандист.

Він закликав зробити так, щоб рівень життя на окупованому Донбасі "був різким контрастом по відношенню до іншої частини України, іншої частини Донецької та Луганської області. Щоб Крим був контрастом". "Держава (Україна - ред.) тріщить, і ми повинні використовувати! Час дій!" - закликав пропагандист.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...