З архіву ПУ. Мало дали: У Мінську силовики Лукашенка жорстоко побили та затримали російського пропагандиста, "літописця" війни на Донбасі

В Білорусі побили та затримали російського пропагандиста Семена Пегова, повідомляють Патріоти України 11 серпня 2020 року з посиланням на білоруські інфоресурси. Користувачі мережі інтернет розгледіли його на одному з фотознімків білоруського порталу TUT.by.

Семен Пегов відомий під псевдонімом WarGonzo та здебільшого висвітлює діяльність російсько-окупаційного контингенту на непідконтрольній уряду України території Донецької та Луганської областей.

Пізніше "жертва репресій" Пегов розповів подробиці своєї пригоди. В ефірі YouTube-каналу «Соловйов LIVE» він заявив, що втратив свідомість.

«Я потерял сознание. Я не понял, правда, с какой стороны и что прилетело, если честно. Это я уже потом шишку на голове нащупал, когда был в автозаке», — розповідає "герой".

Він запевняє, що в момент удару стояв між ОМОНом і протестуючими.

При цьому Пегов запевнив, що силовики, які перебували в автозаку, вели себе гідно, з повагою і поспілкувалися з ним на тему спільних знайомих серед представників спецпідрозділів. Мабуть саме таким чином прислужник диктаторів досяг "поваги" у держиморд автозаку.

Московський пропагандон також розповів, що в натовпі протестуючих було багато провокаторів, а в ізолятор в результаті потрапило безліч випадкових людей. «Один гражданин Турции, студент, учится на переводчика, он, например, сам подошел к омоновцам. Спросил: "Как мне лучше пройти?" А в итоге тоже попал случайно в замес», - розповів Пегов.

За його словами, в СІЗО його не оглядав лікарі, також не було харчування і питної води. Журналіст звернув увагу на те, що в таких умовах знаходилися всі затримані.

В даний час Пегов знаходиться в російському посольстві в Мінську. Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова заявила, що незабаром буде вирішено питання про відправку Пегова і його колег, журналістів видання Daily Storm Дмитра Ласенко і Антона Старкова, в Смоленськ.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...