З архіву ПУ. "Маша ваша еще та "трольчиха": Цимбалюк публічно поставив на місце Захарову (відео)

Представник МЗС РФ спробувала заявити, що українцям нібито на державному рівні забороняють спілкуватися з представниками російських ЗМІ.

Марія Захарова. Фото: соцмережі.

Український журналіст Роман Цимбалюк вступив у дискусію з офіційним представником МЗС Росії Марією Захаровою через звільненого головного редактора "РИА Новости Україна" Кирила Вишинського. Суперечка розгорілася в рамках брифінгу чиновниці, повідомляють Патріоти України 14 вересня 2019 року.

"А ви з Вишинським зустрічалися в Москві? А будете?" – запитала Захарова. "Звичайно, якщо буде така можливість. Я відкритий до спілкування", – відповів їй українець.

Представник МЗС РФ вибухнула висловлюваннями про те, що українцям нібито на державному рівні забороняють спілкуватися з представниками російських ЗМІ. Цимбалюк же нагадав, що Вишинський повинен відповісти перед Україною, за що його нагородили медаллю "За повернення Криму". Захарова огризнулася, що це далеко не головне. "Для України головне", – заперечив їй Цимбалюк.

"Я запитувала про інше, Романе. Я питала, ви можете дозволити собі як представник УНІАН нарешті зробити інтерв'ю з Кирилом Вишинським? Він відповість вам і про медаль, я так думаю, і на всі інші питання", – висловилася Захарова.

Примітно, що росЗМі подали те, що трапилося, як "тролінг" Захарової. Користувачі ж в коментарях присоромили росіян. "Хто кого ще затролив. Хоч би не палились на весь світ. Так за що Вишинському медаль "За повернення Криму" дали? Особисто брав участь у захопленні чужої території чи, як зазвичай, пропагував по-старому? Маша ваша ще та "трольчиха", – написали в коментарях.

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...

Росія готує новий наступ: Наступні 5-8 місяців можуть стати вирішальними в війні в Україні, - The Economist

четвер, 28 березень 2024, 9:55

Протягом найближчих кількох місяців, російська окупаційна армія може посилити свій наступ. Водночас Україна зіткнулася з проблемами зі зброєю, мобілізацією та будівництвом оборонних споруд, передають Патріоти України. Про це пише The Economist. Українс...