З архіву ПУ. Медалі за окупацію Криму та Сирії засвітили російські курсанти (фотофакт)

Фото було зроблене на випуску одного з військових вишів країни-агресорки,

У мережі з'явилося фото російських курсантів з медалями за окупацію Криму, ймовірно, Донбасу і вторгнення в Сирію. Його опублікував на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штірліц, передають Патріоти України у травні 2020 року.

"Випуск лейтенантів-десантників у Рязанському училищі. Цікаво, де курсант отримав медаль "За відвагу"? А "Учаснику операції в Сирії" – зрозуміло. Черговий "іхтамнєт" і "відпускник", – із сарказмом зазначив захисник України.

У коментарях під постом його підписники також звернули увагу, що на кітелі одного з курсантів видно медаль за захоплення Криму, і розкритикували злочинну діяльність військових Росії в інших державах.

"Сподіваюся, наступне нагородження буде з приписом "посмертно", "Можливо, до вступу служив контрактником і "отримав медальки". Вступив уже з військової служби. А можливо і курсантами на "військові стажування" відправляли" "Мокшанське л*йно стоїть", "Контрактники з військ", "Форму повертають переможну", "М'ясо, м'ясо, м'ясо, добриво, добриво, добриво", – обурюються українці.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: