З архіву ПУ. Москва стверджує, що натяк зрозуміла: Шойгу оцінив маневри ядерних B-52 США над Україною з відпрацюванням удару по РФ

Відсутність "шапкозакидательного" настрою у головного вояки Путіна і обережні висловлювання може свідчити, що "Моська" не бажає зайвий раз дражнити "Слона"

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу прокоментував відпрацювання ракетних ударів по території Російської Федерації авіацією США. Як підкреслив вірний соратник Путіна 6 вересня 2020 року в ефірі телеканалу Росія 24, навчання американських ВПС проходять за участю великої кількості літаків, зазначають Патріоти України.

За його словами, американські бомбардувальники імітують нанесення ракетних ударів.

"Якщо раніше це була в основному розвідувальна авіація, то зараз почалися регулярні польоти і заходи з тренуванням, імітацією нанесення ракетних ударів в тому числі за участю великої кількості літаків", - сказав Шойгу.

За його словами, інтенсивність польотів авіації США поблизу російських кордонів останнім часом значно збільшилася.

При цьому міністр нагадав про недавнє наближенні до території Росії американських важких бомбардувальників B-52.

"Ми розуміємо таку активність, розуміємо, з чим вона пов'язана", - додав Шойгу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що над Україною пролетіли три військові літаки ВПС США Boeing B-52 Stratofortress.

Стратегічні ядерні бомбардувальники США B-52H увійшли у повітряний простір України, наблизившись до Криму, після чого навчально "відпрацювали" по півострову.

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...