З архіву ПУ. "Мр**ь, других слов у меня нет", - Кошкіна про візит Хакамади до Києва (відео)

Погано не тільки те, що російський економіст і політик Ірина Хакамада хоче приїхати в Україну, а й те, що в нашій країні є люди, охочі платити чималі гроші за сумнівне задоволення послухати людину, що вихваляла в 2014 році агресора Путіна і анексію Криму.

Ірина Хакамада

Як пише відома українська журналістка Соня Кошкіна в своєму телеграм-каналі, наявність в Україні людей, які бажають слухати російську псевдоопозиціонерку (а насправді - підспівувача Путіна) ще більше засмучує, ніж намір Хакамади приїхати в нашу країну для проведення бізнес-тренінгу, передають Патріоти України 5 січня 2020 року.

Також Кошкіна з жалем відзначає, що не виключається факт схвалення візиту Хакамади в Україну впливовими людьми з Офісу президента України. Вона пише, що підстави для таких припущень їй дають телеграм-канали з "орбіти" Офісу президента, які раптом синхронно і організовано почали "улюлюкати" на адресу противників візиту.

"Не в том беда, что Хакамада едет в Киев (надеюсь, она передумает и все же не доедет. Еще лучше, если ее развернут на границе). Беда в том, что на шестом году войны в украинском обществе немало людей, не просто желающих идти на выступление человека, одобрявшего аннексию Крыма (и прочие проглоты в адрес х***а), но готовых платить за это деньги!!! Ну, и вишенка на торт. В ОП, судя по синхронному улюлюканью тг-каналов из их орбиты, приезд Хакамады считают очень даже нормой. Культурная дипломатия, че. "Братский народ", все дела", - написала Кошкіна.

Соня Кошкіна пише, що за визначенням не може бути нормою візит в Україну людини, яка публічно декларувала антиукраїнську позицію.

До слова сказати, в 2015 році Ірина Хакамада виступила під час прес-конференції Путіна, назвала його "переможець", гаряче схвалила окупацію Криму та ще й підтримала втручання Росії у внутрішні справи України: навесні 2014 року Кремль домагався проведення в Україні так званого "референдуму про регіоналізацію", який фактично зруйнував би країну. У своєму виступі Хакамада вживала фрази, що шокували тоді навіть багатьох росіян: "Війну починали не ми. Наші мирні військові". А Путін по-дружньому називав псевдоопозиціонерку "Іра". І зараз така ось "Іра", яка виступала фактично за знищення нашої країни, хоче приїхати в Україну, щоб провести тренінг для підприємців.

""Войну начинали не мы. "Мирные военные". Ко****ая м***ь. Других слов у меня нет, извините", - резюмувала Соня Кошкіна.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...