З архіву ПУ. Мрія Гітлера збулася - СС крокує "городом Ленина": Мережу вразила репетиція параду до 9 травня

У соціальних мережах активно обговорюють підготовку Росії до святкування Дня перемоги 2019 року, який росіяни відзначають 9 травня, повідомляють Патріоти України.

Так, знімок з репетиції параду в Facebook опублікував російський і американський інвестиційний фінансист, економічний і політичний аналітик, інтернет-журналіст і публіцист Слава Рабінович.

На опублікованому фото видно, як загін дівчат марширує в ногу. "Як би репетиція. Як би параду. Як би Перемоги. Як би на Палацовій площі в Санкт-Петербурзі. Як би до 9 травня... Ні, щось я очкую..." - написав він. У коментарях користувачі відзначають, що форма дівчат схожа на фашистську.

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:34

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...