З архіву ПУ. "Мышебратья"? Одіозний мер втягнув українських дітей у гучний скандал (фото)

Діти з Покровська, Донецької області, на фестивалі в Італії опинилися залученими до скандалу, після фотографії разом з дітьми з Росії та прапорами РФ. Про це повідомляється на Facebook сторінці "Типовий Мирноград", передають Патріоти України 22 червня 2019 року.

Автори поста назвали такі знімки провокаційними і звинуватили дорослих, які організовували поїздку дітей, в цинізмі і "пропаганді дружби між народами України і країни-агресора".

"Покровських дітей фотографували з дітьми з Росії і з прапорами окупантів. Поки за 50 км від нас вибухають снаряди і гинуть молоді солдати, мирні жителі і діти... Тим часом, дорослі, які поїхали супроводжувати дітей з українського Покровська на фестиваль "Iscrizione festival creativita senza Frontiere-2019" в місті Пінето (Італія), роблять провокаційні фотознімки дітей з їх однолітками з країни-агресора. Після чого ці ж дорослі публікують ці ж фото у себе на сторінках у соціальних мережах, пропагуючи таким чином нібито дружбу між народами України і країни-агресора. Втягувати дітей в це - цілковитий цинізм з їхнього боку", - йдеться в пості.

Зокрема, вину за провокаційний знімок поклали на мера Покровська Руслана Требушкіна, який опублікував фото з фестивалю в Італії у себе на сторінці.

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...