З архіву ПУ. "Ми робимо "Велике будівництво"... Ви заср*нці": Зеленський емоційно звернувся до далекобійників в Україні (відео)

Президент України Володимир Зеленський звернувся до далекобійників та назвав "засранцями" тих, хто їздить із перевантаженням та руйнує дороги. Він опублікував про це відеоролик, який надіслав у чат далекобійників у Viber, передають Патріоти України 23 червня 2020 року.

"Ми робимо "Велике будівництво" в країні, будуємо дороги, думаємо, як побудувати все згідно плану, як все встигнути. Але є різні водії, які їздять перевантажені, у яких своя робота. Яким все одно, що держава витрачає на 1 кілометр доріг приблизно 1 мільйон доларів. Ми вирішили побороти цю проблему. Вирішили зробити пропускні пункти. А вони їх все одно об'їжджають. Виявилось, що вони створили групу "ГВК Ваговий контроль", у якій попереджають, де можна їхати, а де є контроль. ... Хотів би вам сказати, що ви, хлопці, засранці", – сказав Зеленський.

Він попросив водіїв якщо не допомагати, то хоча б не заважати. "Бо все одно ми всі чати знайдемо і вас також знайдемо. І буде боляче", – підсумував Зеленський.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...