З архіву ПУ. "Ми так не домовлялися! Що це за самоуправство?": Верещук розповіла, як Зеленський кричав на Тищенка (відео)

Микола Тищенко розмістив по Києву свої білборди ще до того, як президентська партія визначилася з єдиним кандидатом.

Кандидатка в мери Києва від "Слуги народу" Ірина Верещук розповіла про конфлікт заступника голови фракції Миколи Тищенка з президентом Володимиром Зеленським. Про розмову на підвищених тонах Верещук зізналася в інтерв'ю Дмитру Гордону, яке було опубліковано на YouTube-каналі журналіста в четвер, 15 жовтня 2020-го, передають Патріоти України.

Тищенко також хотів поборотися за крісло мера столиці, тому розмістив по Києву білборди ще до того, як президентська партія визначилася з єдиним кандидатом. За словами Верещук, через це Зеленський накричав на нардепа.

"А я тебе про це не просив? Ми так не домовлялися! Що це за самоуправство? Сядьмо спокійно, подивімося соціологію, подивімося, як розгортатимуться події й вирішимо. Не треба на мене тиснути!" – процитувала Верещук президента. Верещук заявила, що Тищенко не є політиком, оскільки "він з іншого тіста".

Нова військова допомога від Німеччини для України: "Улюблені подарунки" для окупантів

четвер, 9 травень 2024, 22:41

Німеччина спільно зі Сполученими Штатами Америки передасть Україні додаткові системи залпового вогню HIMARS. Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час спілкування з журналістами, передають Патріоти України. "Спільно з американцями...

"Це складна історія": 10-річна дівчинка запитала Туска, чому НАТО не відправить війська в Україну

четвер, 9 травень 2024, 22:15

Північноатлантичний Альянс не хоче відправляти свої війська в Україну, бо вважає, що це може призвести до ядерної війни. Про це сказав прем'єр-міністра країни Дональд Туск у розмові з 10-річною дівчинкою. Дитина запитала у нього, чи не можна відправити...