З архіву ПУ. "Ми втратили ціле покоління": Фото молодого поповнення найманців "ДНР" потрапили в мережу

У 2014-му цим хлопцям та дівчатам було 12-14 років.

"Курсанти" терористичної "ДНР". Фото: Facebook Анатолія Штефана.

В інтернеті з'явилися фото так званих "курсантів" терористичної "ДНР", які вже незабаром будуть воювати проти армії України на окупованому Росією Донбасі. Світлини молодих зрадників опублікував на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц), передають Патріоти України у квітні 2020 року.

"Щоб ні у кого не виникало ілюзій і для тих, хто досі в рожевих окулярах. Черговий набір так званих майбутніх "офіцерів" фейкових "республік". Незабаром серед них вже буде син "Гіві", який в цьому році закінчує 3 курс", – написав захисник України.

"Дивлячись на фото з шикувань окупаційних бригад, можна побачити в строю вже близько 70% молодих хлопців. Яким у 2014 було 12-14 років, а зараз вони вже воюють проти. Це не зрада, а реальність", – додав полковник ЗСУ.

Крім того, він показав рекламу "військового училища" бойовиків, в якій ті зазивають абітурієнтів на початок навчання у 2020 році за профілем "Бойове застосування мотострілкових підрозділів".

У коментарях під дописом українці жахнулися наслідками російської пропаганди і засудили молодих поплічників окупантів. "Ми втратили покоління українців", "Це покоління, яке виросло на ненависті до України та українців. І їх вже не змінити", "Покоління, яке виховується в злобі до своєї країни Україні. Мені дуже боляче, що ті, кого знала до війни підлітками, тепер воюють проти свого народу. На жаль. Російська пропаганда все робила і робить для цього. Це вони вміють", "І ці незабаром візьмуть російську зброю і будуть нас вбивати під керівництвом російських командирів", "І це біосміття буде потім стріляти в наших хлопців", – обурюються патріоти.

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...