З архіву ПУ. На Київщині народна обраниця обматюкала і побила громадян (відео)

Є членом постійної комісії міськради з питань освіти і культури.

Депутат міської ради міста Буча Київської області Олена Березинець нецензурно ображала жителів міста і намагалася бити їх сумкою. Відповідний ролик опублікували очевидці у квітні 2020 року, передають Патріоти України.

За словами очевидців, депутат спробувала пройти без черги до відділення Укрпошти. Люди були змушені зробити жінці зауваження, після чого вона буквально оскаженіла. Судячи з відео, Березинець почала нецензурно висловлюватися і грубо ображати людей в черзі, при цьому намагаючись застосувати до них фізичну силу.

Крім того, депутат пообіцяла не надавати більше матеріальну допомогу з депутатського фонду тим, хто робив їй зауваження. До речі, Березинець є членом постійної комісії міськради з питань освіти і культури. На пошту вона прийшла без медичної маски.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...