З архіву ПУ. На острові Дніпра напроти Конча-Заспи правоохоронці наштовхнулись на автівку з важким озброєнням, "полковником", і "генералом", котрий примчався на виручку

Поліцейським зразу кинулись у очі тубуси, котрі нагадували чи то гранатомети, чи то протитанкові ракети. Однак це був не єдиний "сюрприз"

оружие в машине

У Голосіївському районі Києва на Жуковому острові 17 червня 2019 року поліцейські помітили автомобіль Toyota, який мав вигляд покинутого. Підсвітивши в салоні ліхтарем, в машині виявили підозрілі «тубуси». Як повідомляє «Київ Оперативний», через кілька хвилин до авто підійшов чоловік, котрий представився полковником Управління держохорони (документи не показав) і сказав, що це його машина, зазначають Патріоти України.

Під час огляду автомобіля прибула слідчо-оперативною групою виявилося, що в салоні також знаходився автомат з патронами без дозвільних документів.

"Полковник" намагався допомогти якийсь генерал, який приїхав на острів. Потім на місце приїхали співробітники ДБР. В результаті машина була переміщена на майданчик Державного бюро розслідувань. Подальші деталі інциденту поки невідомі.

Тим не менш ,напрошується дуже небезпечна аналогія. Нардепу Надії Савченко наразі інкрименують підготовку терористичного акту за дуже схожих обставин. "Льотчиця Медведчука" згідно обвинувачувального акта готувалась розстріляти держустанови з потужних гранатометів теж на правому березі Дніпра, теж з острова (Труханова), котрі лежить дещо вищє за течією. Залишилося чекати, чи набуде ця історія подальшого розголосу. Якщо ні, будемо лише гадати, що то було, і чи пов'язано якось з діями нової влади. Адже спецслужби вже ніяк не під контролем старої.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...