З архіву ПУ. На "радість" Москві: ​Ізраїль модернізує українські МіГ-29 до рівня 4+

Ізраїльська компанія Elbit Systems отримала від українського уряду дозвільні документи на проведення модернізації українських винищувачів четвертого покоління МіГ-29, передають Патріоти України 1 серпня 2020 року.

В документації прописані особливості взаємодії української та ізраїльської сторін в програмі. Про це повідомляє Defense Express з посиланням на Міноборони України.
Зокрема, детально уточнені всі питання сумісності різноманітних систем винищувача і їх модернізації.
У компанії підкреслюють, що модернізація дозволяє якісно поліпшити бойові можливості МіГ-29. Очікується, що винищувач отримає нові бортовий радар і систему управління озброєнням.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...