З архіву ПУ. "На словах он граф Толстой, а на деле...": Гончаренко розлютив голову делегації Росії в ПАРЄ (відео)

Олексій Гончаренко додав, що місце Петра Толстого – в "кімнаті бруду" у палаці президента РФ Володимира Путіна в Геленджику.

Народний депутат України від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко влаштував перепалку з головою Держдуми РФ Петром Толстим на засіданні ПАРЄ. Глава делегації Росії в Парламентській асамблеї Ради Європи сидів позаду українця. Гончаренко почав знімати його на відео, яке згодом опублікував у Telegram-каналі, передають Патріоти України 27 січня 2021 року.

На записі нардеп сказав, що позаду нього сидить "пропагандист, негідник і вбивця", проти якого введені санкції. Спершу росіянин не реагував на слова українця, а потім подивився в його бік і почав нервувати – крутитися, хитати головою і чухати потилицю.

"Знаєте, як про нього краще за все сказати? Для когось граф Толстой, а сам просто... ну в загальному ви зрозуміли хто", – пожартував Гончаренко.

Петро Толстой і Олексій Гончаренко

Російський політик у відповідь щось сказав народному депутату, знявши на цей час маску. Гончаренко відреагував словами: "От виродок, справжнісінький. Граф Толстой, блін... Ось такі нікчеми сюди їдуть, поплічники Путіна. Ну нічого, він же під санкціями, скоро у нього все заберуть в Європі".

Гончаренко додав, що місце Толстого – в "кімнаті бруду" у палаці президента РФ Володимира Путіна в Геленджику. Українець пожартував, що там росіянин зможе "крутитися на шесті перед Путіним".

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...