З архіву ПУ. На тлі церков і радянських пам'ятників: Кіркоров, Басков та інші росіяни знялися в кліпі на підтримку кривавого диктатора Лукашенка (відео)

Низка цих російських артистів неодноразово висловлювала свою прихильність Путіну і підтримувала агресивні дії РФ проти України.

Російські поп-співаки й співачки у вересні 2020-го записали спільну пісню «Кохану не віддають» й випустили кліп на підтримку позиції Лукашенка. Відео з’явилось у YouTube, передають Патріоти України.

Артисти позують на тлі білоруських вишиванок, співаючи при цьому: «Тут моє небо, мій дім, моє серце… /Я люблю всією душею землю свою». Микола Басков, Філіп Кіркоров, Олександр Буйнов, Аніта Цой та інші закликали білорусів «жити в мирі» та згадували про «лиха і незгоди», які пережив «наш народ» на тлі кадру церкви й таблички «1941-1945». Завершується кліп кадром з червоно-зеленим офіційним прапором республіки й гештегом: «Любимую не отдают».

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...