З архіву ПУ. Нардеп від "Слуги народу" заявив про вихід з партії: Політик повідомив про жахливу корупцію у лавах Зе-команди і звернувся особисто до Зеленського

Каже всі місця в списках партії на виборах продані. Чи дослухається президент до акту відчаю нардепа, чи запише його у чергові "мікроби", що оббрехав експерта в "корабельних соснах" і "робочих баб" та пов'язаних з ним осіб у Раді та на Банковій?

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Галушко заявив, що виходить з партії. До Верховної Ради він обирався на 97 окрузі (Бровари), передають Патріоти України 27 вересня 2020 року.

Галушко заявив, що всі місця в списку "Слуги народу" в його окрузі продані, а заяви про боротьбу з корупціонерами і старими елітами залишилися тільки словами.

Пряма мова: "Володимире Олександровичу, в 2019 році я разом з вами йшов на вибори. Після обрання вас президентом я йшов разом з вами на вибори до Верховної Ради. Весь цей шлях пройшла зі мною команда однодумців, яка працювала за ідею, за зміну ставлення влади до людей. Минуло майже два роки, але, на жаль, нічого не змінилося", - заявив у минулому правоохоронець у своєму відеозверненні.

Нардеп додав, що при недавньому скоєнні розподілі на райони, "виключно з політичним підходом, кулуарна політична гра керівництва "Слуги народу" ледь не знищила мой рідний Броварський район".

"А зараз на місцевих виборах всі місця в списках від партії" Слуга народу "були продані. І заклик йти на вибори боротися з корупціонерами і старими елітами, на жаль, просто слова. Для цього достатньо відкрити список кандидатів від партії" Слуга народу "в моєму окрузі. В таких політичних виборах ні я, ні моя команда брати участь не буде. Тому я, Галушко Микола, офіційно заявляю про вихід з партії "Слуга народу".

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...

Суд конфіскував п'ять літаків і не тільки у колаборанта Балицького

середа, 24 квітень 2024, 13:33

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. "Колегія суддів Вищ...