З архіву ПУ. "Нас приземляють": У новообраного президента зробили нову заяву про ймовірність перенесення АП

Команда переможця президентських виборів 2019 ще до інавгурації відмовилась від обіцянки покинути "одіозну" Банкову і переселитись в Український дім на Хрещатику, чи кудись ще у "прозорий офіс серед людей"

Володимир Зеленський

Про це розповів сценарист серіалу "Слуга народу" Юрій Костюк, коментуючи можливе перенесення офіційного офісу з Банкової, передають Патріоти України з посиланням на УП.

"Ми хотіли не заїжджати на Банкову. Я не знаю, як воно врешті-решт буде, але зараз нам кажуть, що це досить дорого, є ряд дуже складних речей, які пов'язані зі спецзв'язком, безпекою. Тому поки нам кажуть, що це неможливо", - зазначив він.

Крім того, бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір прокоментував theБабель ймовірність трансляції 24/7 з Адміністрації президента. "Це мрія. Вова - це ж взагалі така ракета, яку потрібно тримати, інакше полетить в космос. Він зараз говорить:"Я хочу, щоб всюди камери були, щоб в будь-який момент всі зайшли і подивилися. Я не хочу сидіти на Банковій, я хочу сидіти в нормальному європейському прозорому офісі", - зазначив він.

За словами Шефіра, переїзд не здійснюватиметься за гроші держави. "Ми ж спритні, але нас всі зупиняють. Ми говоримо, що знайдемо інвестора, який зробить. Нам кажуть, що це корупція. Все сприймається погано, нас приземляють. Але, звичайно, якийсь нормальний офіс дуже хотілося б. Тому що я був в АП на тій грудневій зустрічі Володимира з Порошенком, і там дуже некомфортно", - додав він.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...