З архіву ПУ. Навіть дату назвали: У Москві анонсували входження Донбасу до складу РФ завдяки "новій" Конституції

Слова Вадима Карасьова активно транслюють сепаратистські ресурси Донбасу.

Володимир Карасьов. Фото: скріншот з відео.

Оновлення Конституції відкрило Кремлю шлях для приєднання українського Донбасу. Таку думку висловив лояльний до влади РФ політолог Володимир Карасьов, повідомляють Патріоти України 4 червня 2020 року.

Слова Карасьова активно транслюють сепаратистські ресурси Донбасу. Він зазначив, що на плебісциті росіяни продемонстрували підтримку політики президента Володимира Путіна і дали йому карт-бланш на захоплення українських територій. "Путін неспроста зробив заяву про несправедливий і неправильний вихід колишніх союзних республік зі складу СРСР", - зазначив Карасьов.

Він вважає, що шлях за приєднання Донбасу до РФ був відкритий при оновленні Конституції. Зокрема, інтерес представляє стаття 67 Конституції РФ, в якій з'явилося поняття "федеральні території". "Це шлях для повернення до складу Росії тих російських земель, які "прихопили" з собою деякі колишні Радянські Республіки", - заявив Карасьов. Він вважає, що саме тому Москва озвучила Києву ультиматум з приводу прийняття закону про особливий статус Донбасу. У Кремлі вимагають, щоб закон був прийнятий не пізніше 6 липня. На думку кремлівського політолога, після цієї дати Кремль почне "примушувати Україну до миру".

ЗСУ знищили Бук-М1, що готувався до удару по українським позиціям (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 10:03

Бійці Сил спеціальних операцій (ССО) допомогли знищити російський ЗРК Бук-М1, який саме готували до пуску ракет. Про це повідомляють ССО на своєму Telegram-каналі. "Оператори 3-го окремого полку ССО під час розвідувальних дій на одному з найгарячіших н...