З архіву ПУ. Назвав колаборанткою: Чорновіл вивів з себе Єгорову, вона влаштувала істерику (відео)

Черговий скандал стався в ефірі телеканалу "НАШ". Там колишній депутат Верховної Ради Тарас Чорновіл посперечався з ведучою Сніжаною Єгоровою. Кадри перепалки були оприлюднені на каналі "НАШ" в YouTube, передають Патріоти України 26 січня 2021 року.

Єгорова в ефірі спробувала повторити улюблений фейк російської пропаганди про те, що Майдан нібито був "переворотом". Чорновіл відреагував різко. "Слухайте, ну, це вже виходить за будь-які межі! (...) Не дає мені слова сказати! Тільки російська пропаганда без перерви", - заявив екс-депутат.

Це вивело Єгорову з себе. "Яка російська пропаганда? Я народилася і все своє життя живу в Україні! Я громадянка України", - кричала ведуча. При цьому вона звинувачувала Чорновола в тому, що це він нібито "підвищує голос". Екс-депутат висловив думку, що Єгорова транслює "позицію коллаборанта".

Тут до перепалки підключився ведучий програми Макс Назаров. "Колаборант - це стаття! Доведіть, будь ласка, ідіть, ідіть і доведіть!" - вимагав Назаров. Чорновіл у відповідь нагадав, що подібної статті в Кримінальному кодексі України немає, а ведучий вводить аудиторію в оману. Він також припустив, що Єгорову "сильно зачепили" його слова, раз вона не припиняє свої крики. "Коли Ви мене назвали колаборантом, то мене зачепило! Прощення попросіть у мене, а потім будете говорити!" - заявила ведуча. Просити вибачення Чорновіл не став. "Людина, яка підтримує окупанта, який топчеться по її землі, автоматично (читайте енциклопедію) є колаборантом. Може навіть цим пишатися", - сказав екс-депутат.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...