З архіву ПУ. Не дуже гарні дівчатка: У мережі знайшли архівні фото дітей Путіна, яких він приховує

За даними джерел Reuters і Bloomberg, зараз дочок президента звуть Катерина Тихонова і Марія Воронцова.

Засновник збанкрутілого Межпромбанку, який втік з Росії, банкір Сергій Пугачов, котрого на батьківщині заочно звинувачують в розтраті і зловживанні повноваженнями, виклав на своєму сайті фотографії з особистого архіву. Серед них є зображення дочок президента Володимира Путіна в юності. Про це повідомляє видання "Відкриті медіа", передають Патріоти України.

Кадри були зроблені на початку 2000-х років. У цей час Пугачов, за його словами, тісно спілкувався з главою держави і його сім'єю - деякі фотографії, які опинилися у відкритому доступі, згідно підписам до них, були зроблені в Кремлі, інші - на дачі банкіра. І в одному, і в іншому місці Пугачов показав дочок Путіна в підлітковому віці. Фотографії підписано: "Катерина та Марія Путіни".

За даними джерел Reuters і Bloomberg, зараз дочок президента звуть Катерина Тихонова і Марія Воронцова. На одній з таких фото разом з дочками глави держави упізнали учасників першого складу поп-групи "Стрелки", яка була утворена в 1997 році. Катерина Кравцова, яка була солісткою "Стрелок" до кінця 2002 року, підтвердила, що на фото з сайту Пугачова дійсно зображена вона разом з колегами по групі.

Згадати, який конкретно це був захід, Кравцова при цьому не змогла, зазначивши лише, що це був "якийсь концерт". За її словами, вона не в курсі, чи дійсно дівчата-підлітки є дочками президента.

Як відомо, Володимир Путін дуже рідко говорить про свою сім'ю і дочок. Відомо, що від шлюбу з Людмилою Путіною у нього є дві дочки Марія (1985 року народження) і Катерина (1986 року народження). З дружиною Путін розійшовся в 2013 році.

Однак в 2017-м молодшу дочку Путіна, Катерину, знайшов російський журналіст Олег Кашин. Дані про те, що Путін дійсно є її батьком, згодом підтверджували джерела західних агентств Reuters і Bloomberg. Жінка, за їхніми даними, зараз змінила прізвище на Тихонову і очолює фонд "Іннопрактика".

Старшу доньку президента, за даними співрозмовників Reuters і Bloomberg, звуть Марія Воронцова. Вона лікар і займається дитячою ендокринологією. Як члена президії загальноросійської громадської організації "Російська асоціація сприяння науці" її включили до складу ради по реалізації федеральної програми розвитку генетичних технологій на 2019-2027 роки. Сам Путін свої родинні зв'язки з цими жінками не підтверджував, але й не заперечував.

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...