З архіву ПУ. "Не Сурков": Кум Путіна розповів, хто летів його літаком з Оману до Москви

В Омані одночасно перебувала родина доньки Віктора Медведчука та президент України.

Народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя", кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук розповів, хто був на борту літака, яким він користується, під час нещодавнього рейсу з Оману до Москви, повідомляють Патріоти України 14 січня 2020 року.

"Я користуюся цим літаком відповідно до угоди, яка в мене підписана з оператором на авіаперевезення, іноді я використовую цей літак. Щодо перебування цього літака в Омані, то я можу сказати так, дійсно, він 7 січня був в Омані, 8-го він вилетів в Москву. Він в даному випадку перевозив сім’ю моєї старшої доньки (Ірини – ред.). І більше на борту цього літака ні на шляху до Оману, ні на шляху з Оману до Москви, крім сім'ї моєї дочки, нікого не було", - зазначив Медведчук. Він уточнив, що літак лише забирав родину його дочки, яка приїхала на відпочинок до Оману наприкінці грудня. За його словами, на борту літака перебували, крім його дочки, її чоловік Андрій Рюмін та троє їхніх дітей. Медведчук наголосив, що Рюмін не знайомий з президентом України Володимиром Зеленським і не зустрічався з ним в Омані.

Депутат також спростував інформацію про нібито перебування на борту літака помічника Путіна Владислава Суркова. "Літак летів без пасажирів з Києва до Оману. Як пан Сурков міг потрапити в цей літак? І з Оману до Москви він летів з сім’єю моєї дочки. Більше там нікого не було", - заявив Медведчук. І додав, що цим літаком користується кілька місяців, а загалом використовує 2-3 літаки. Як зазначається, переліт літака Медведчука до Оману і назад збігся з перебуванням у тій країні президента Володимира Зеленського. За даними ЗМІ, в цей же час туди прибув з "делегацією з Москви" літак Bombardier з номером 9H-VJN, яким, як повідомляли журналісти "Схем", Зеленський повернувся до України.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...