З архіву ПУ. "Не знаю. Або занадто низькі розумові здібності новообраних, або вони - не громадяни, або вони - продажні", - Кондратюк про головну проблему влади в Україні

Україна в геополітичному вимірі має рухатися подалі від країни-агресора Росії, не оглядаючись на схід. Однак нинішня влада в цьому питанні все ще "тупцює на місці", бо політики або нерозумні, або продажні. Про це заявив український продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк, передають Патріоти України 11 серпня 2020 року.

В інтерв’ю "УП" він, зокрема, прокоментував падіння рейтингу президента Володимира Зеленського, однією з причин якого експерти називають нечітке позиціонування його та команди у питаннях геополітики. "Вони поки що і вашим, і нашим – така хитра одеська позиція, яка вже не вперше використовується в українському політикумі", – переконаний шоумен.

Він додав, що таку ж позицію першим озвучив другий президент Леонід Кучма, який, за його словами, теж двічі вчинив не послідовно. Зокрема, спершу озвучив, а потім написав книжку "Україна – не Росія".

"Тобто, так не можна. В 14-му році в березні відбулася анексія Криму, відбулася для всіх людей в цій країні, хто при тямі, абсолютно однозначна картина про "дружній народ". Ну просто уже зрозуміліше не буває! І що?" – риторично зазначив Кондратюк.

Він переконаний, що геополітика після 2014-го року для України повинна бути дуже простою: "тікати від Росії подалі. І назавжди!" Водночас нині, серед іншого й у діях влади, чомусь відбувається "тупцювання на місці", а іноді – навіть відкат назад порівняно з попередніми п’ятьма роками.

"Не знаю. Або занадто низькі розумові здібності новообраних, або вони – не громадяни, або вони – продажні. Це банальні речі ж я говорю! Чи ні? Вперед для України – не може бути на схід. На сході переду немає", – підсумував Кондратюк.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...