З архіву ПУ. Не зустріли жодного охоронця: Блогери проникли на російський завод винищувачів (фото)

Блогери проникли на завод остаточного складання і налагодження винищувачів МіГ-29 і МіГ-АТ у Москві, повідомляють Патріоти України.

Ютубер з ніком Den Stalk випустив відео, в якому показано, як він з друзями пробрався на завод в Москві, який раніше виробляв радянський винищувач МіГ-29. Також було знайдено російський вдосконалений навчально-тренувальний і легкий штурмовик МіГ-АТ. Він і його друзі прокралися через дірку в паркані та змогли безперешкодно отримати доступ до багатьох будівель заводу.

В тому числі до складальної лінії багатоцільових винищувачів, не зустрівши жодного охоронця – або взагалі будь-яких інших співробітників. На опублікованому відео показано кілька фюзеляжів рідкісного навчально-тренувального МіГ-АТ з першої серії, розробленого в 1996 році.

МіГ-АТ – російський перспективний навчально-тренувальний літак, призначений для заміни Aero L-39 в Повітряних сил Росії. Спроєктований ОКБ ім. А. І. Мікояна і побудований Московським авіаційним виробничим об’єднанням, МіГ-АТ здійснив перший політ в березні 1996 року.

Це перша спільна програма розробки літаків між Росією і Францією і перший спільний військовий проєкт між Росією і Заходом. Також були помічені десятки обтічників МіГ-29 зі склопластику, ящики з запчастинами та фюзеляж бойових літаків.

Джерело: Defence Blog

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....