З архіву ПУ. Нехай скаже це рідним загиблим: Сивоха розлютив мережу заявою про "войовничу меншість" в Україні

Пропозиція радника секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Сергія Сивохи почати пошук "діалогу на шляху до миру" на Донбасі і відмовитися від старої політики, яку диктує "войовнича меншість", викликала бурхливу реакцію в соцмережах, передають Патріоти України 31 жовтня 2019 року.

Сивохо зробив заяву, якою анонсував створення Національної платформи примирення і єдності.

При цьому він підкреслив, що "більшість українців хочуть саме цього, але войовнича меншість продовжує диктувати стару обридлу політику". Національна платформа примирення і єдності, на його думку, повинна об'єднати "всі розсудливі сили України для пошуку діалогу на шляху до миру".

Такы слова Сергія Сивохо викликали різку критику серед користувачів соцмереж, які, зокрема, поцікавилися, чому нинішній радник секретаря РНБО "тусувався" в Києві, а не в окупованому Донецьку. "Там же всі свої? Миролюбні буряти, які дуже ... дуже, дуже хочуть миру на відміну від войовничої меншості!", - написав Олексій Петров.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...