З архіву ПУ. "Новоросія 2.0": Ватажок терористів Пушилін заявив про готовність захопити ще три області України (відео)

Святкування новорічно-різдвяних додали "хоробрості" ммм-щику...

Ватажок терористів ОРДО Денис Пушилін у січні 2021 року заявив, що готовий почати масштабні бойові дії і захопити кілька нових областей України, які складуть так звану "Новоросію". Про це він повідомив в інтерв'ю російському телеканалу "Росія 1", передають Патріоти України.

У відповідь на запитання журналіста про відновлення бойових дій між російськими найманцями і ЗСУ Пушилін заявив, що армія "Л/ДНР" не зупиниться на кордонах Луганської і Донецької областей, а піде в подальший наступ, плануючи захоплення нових українських областей.

Цілком ймовірно, бойовики будують плани на Харківську, Дніпропетровську та Запорізьку області.

Фрагмент відео з погрозами Пушиліна публікує блогер Necro Mancer на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

"Нас тоді тільки "ДНР" і "ЛНР" не влаштує. Нам тоді потрібна вся Новоросія. Нам потрібна тоді набагато більша територія, тому для України це дуже болючий буде крок. України тоді вже точно не буде. Що залишиться, подивимося", - заявив ватажок терористів.

Користувачі соціальних мереж іронічно поставилися до погроз Пушиліна. "О, Дениска на Київ зібрався. Або принаймні на Дніпро з Харковом. Ура, товариші!" - прокоментувала відео опублікувавший його блогер.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...