З архіву ПУ. Новий володар Кремля: У Європі назвали ймовірного наступника Ху*ла

Незважаючи на зухвалі заяви на адресу України і спроби молодитися і займатися спортом, роки беруть своє, і приблизно до 2027 року президент РФ Володимир Путін навряд чи зможе повноцінно виконувати свої обов'язки.

Такий прогноз висуває швейцарське видання Neue Zürcher Zeitung, передають Патріоти України 13 січня 2020 року.

«Важко уявити Кремль без Путіна, але час йде, і, отже, одного разу стане спекулятивним питання «Що, якщо?» - йдеться в статті.На думку швейцарських журналістів, чинний президент залишить свій пост за три роки до виборів, в 2024-му, зайнявши місце голови Уряду РФ і РБ.

Новий статус у Путіна з'явиться в зв'язку з тим, що він міг би «ініціювати дві поправки до Конституції», «посиливши роль прем'єр-міністра», який стане «більш залежним не від Кремля, а від Держдуми», де, за цими викладками, у «Єдиної Росії» знову буде більшість в 75%, а також «підняти значимість глави Ради безпеки».

А через три роки Путін підбере наступника, якого журналісти бачать в нинішньому губернаторові Тульської області Олексії Дюміні. Відомо, що раніше глава Тульської адміністрації працював охоронцем президента.

«У 2027 році Олексій Дюмін стане володарем Кремля. Саме тут починалася його кар'єра в апараті безпеки президента понад двадцять років тому. Протягом багатьох років він особисто супроводжував Володимира Путіна і відповідав за його особисту недоторканність. Це дозволило йому зробити швидку кар'єру», - передрікає видання.
На думку автора статті, з поставленим завданням Дюмін не впорається, та й в політиці Кремля нічого не зміниться, що буде серйозним розчаруванням для тих з росіян, хто розраховував, що «зміна державної верхівки стане сигналом прориву».
Крім того, швейцарська газета припускає, що ще одному ексохоронцю Путіна - міністру з надзвичайних ситуацій Євгену Зімічеву - світить виконувати роль глави ФСБ.
Відомо, що раніше, в 2017 році, російські експерти називали Дюміна в числі кандидатів у наступники глави РФ, відводячи йому третє місце в рейтингу.

"Для російської пропаганди зʼявиться чудовий козир": Експерт пояснив, як Росія бачить майбутню війну з Альянсом

вівторок, 19 березень 2024, 0:30

Експерт з міжнародної безпеки Фонду "Демократичні ініціативи" Тарас Жовтенко вважає, що Росія може готуватись до обмеженої гібридної операції на території однієї з країн НАТО. Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Ще о...

Гарно зарекомендували себе у розвідці, та патрулюванні: Бельгія надасть Україні 300 штук італійських броньованих позашляховиків LMV, - ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 0:04

Бельгія готує пакет військової допомоги для України, який міститиме 300 броньованих позашляховиків LMV, повідомляє видання Shephard Media. Компанія Iveco DV представила LMV 4x4 у 2001 році, як автомобіль із високим рівнем прохідності та захисту броні. ...