З архіву ПУ. Низький уклін рідним заробітчанам: В Італії яскраво виправили "меморіал" ліквідованому ватажкові "ДНР" (фотофакти)

Плакат із зображенням ліквідованого ватажка терористів "ДНР" Олександра Захарченко в італійському Турині відкоригували свідомі українці, повідомляють Патріоти України 6 вересня 2019 року.

Нову фотографію на своїй сторінці в Facebook опублікував народний депутат від партії "Європейська солідарність" Володимир Ар'єв.

Картинка з Захарченко в Італії

На "картині" з'явилася написи італійською та російською мовами "Вбивця".

"Є наші художники в Італії! Я вчора постив статтю з італійського журналу, присвячену мурлові Захарченко в Турині. Тепер його творчо допрацювали. Можна сказати, завершена композиція", - написав він.

Нагадаємо, як повідомив "глава представництва ДНР" в Італії Мауріціо Марроне, робота відкрита днями до першої річниці смерті терориста, авторами "шедевру" стала групою вуличних художників. Зображення знаходиться в парку Дора на території колишньої закинутої фабрики.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....