З архіву ПУ. Образилась через порівняння зі Скабеєвою: Наталія Мосейчук "вибухнула" під час політичного ток-шоу на "1+1" (відео)

Свою позицію щодо тиску на журналістів вона висловила після виступу кандидатки в народні депутати від партії п'ятого президента України Петра Порошенка "Європейська солідарність" Софії Федини.

Наталія Мосейчук

Українська журналістка і ведуча Наталія Мосейчук "вибухнула" в прямому ефірі політичного ток-шоу "Право на владу", передають Патріоти України 14 червня 2019 року.

"Я закликаю вас, тому що ваші відсотки на виборах будуть залежати від того, що ви говорите, вибачте, ротом. Я вас дуже прошу не казати нечисть, не казати "табуретки" на зелених, чи як ви їх там називаєте, не посилайте когось виїжджати з країни, бо це наша країна і ніхто тільки за вашим наказом звідси не поїде!" – сказала Мосейчук.

"Я це все на собі випробувала за останні ефіри перед президентськими виборами, коли боти посилали мене, коли мені розповідали, куди я повинна була виїхати, що повинна була намазати на хліб, хоча я цього не говорила. Це були спущені ваші пси, які просто розривали мене як журналіста!" – продовжила вона.

Водночас Мосейчук обурилася, що в мережі її порівнюють із російською пропагандисткою Ольгою Скабєєвою.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...