З архіву ПУ. Образилась через порівняння зі Скабеєвою: Наталія Мосейчук "вибухнула" під час політичного ток-шоу на "1+1" (відео)

Свою позицію щодо тиску на журналістів вона висловила після виступу кандидатки в народні депутати від партії п'ятого президента України Петра Порошенка "Європейська солідарність" Софії Федини.

Наталія Мосейчук

Українська журналістка і ведуча Наталія Мосейчук "вибухнула" в прямому ефірі політичного ток-шоу "Право на владу", передають Патріоти України 14 червня 2019 року.

"Я закликаю вас, тому що ваші відсотки на виборах будуть залежати від того, що ви говорите, вибачте, ротом. Я вас дуже прошу не казати нечисть, не казати "табуретки" на зелених, чи як ви їх там називаєте, не посилайте когось виїжджати з країни, бо це наша країна і ніхто тільки за вашим наказом звідси не поїде!" – сказала Мосейчук.

"Я це все на собі випробувала за останні ефіри перед президентськими виборами, коли боти посилали мене, коли мені розповідали, куди я повинна була виїхати, що повинна була намазати на хліб, хоча я цього не говорила. Це були спущені ваші пси, які просто розривали мене як журналіста!" – продовжила вона.

Водночас Мосейчук обурилася, що в мережі її порівнюють із російською пропагандисткою Ольгою Скабєєвою.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...