З архіву ПУ. Обшукали із собаками: Як зустріли Путіна у Бразилії (відео)

Охорона використовувала собак, навчених на пошук наркотиків, що красномовно демонструє: росіянам не забули історію із кокаїном.

Путін прибув на саміт БРІКС. Фото: скріншот з відео.

Президент Росії Володимир Путін в середу, 13 листопада 2019 року, прибув на саміт БРІКС у Бразилію. Відповідні відео з'явилися на сторінці журналіста Дмитра Смирнова в Twitter і Telegram-каналі кремлівського пулу "РИА Новости", передають Патріоти України.

Зокрема, крім Путіна, в кадр потрапив бюджетний кортеж прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді. У ньому було лише 3 авто – два Ford і Audi. Із Моді російський президент говорив недовго – переговори тривали лише 20 хвилин.

Зазначається, що дорогою до Бразилії Путіну довелося дозаправитися в Лісабоні (Португалія). Також на відео зняли, як російську делегацію обшукували по прильоті. Охорона використовувала собак, навчених на пошук наркотиків. "Як рейс із Душанде. Репутація", – зіронізували в коментарях.

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...