З архіву ПУ. Обслуга "Слуги народу" перестаралась: Зеленський потрапив у скандальну ситуацію на урочистих заходах з вшанування жертв Голодоморів (фотофакт)

Фотографії у форматі «було-стало» опублікували у Facebook...

Президент Володимир Зеленський потрапив в скандал під час траурних заходів в День пам'яті жертв Голодоморів, передають Патріоти України 24 листопада 2019 року.

Жителі Києва цікавляться, куди перед приїздом президента поділися всі квіти і лампадки від пам'ятника жертвам Голодомору. Є підозри, що постамент пам'ятника на вулиці Лаврській («Дівчинка з колосками») могли розчистити через недовірливу охорону президента або заради вдалих фото Зеленського.

Фотографії у форматі «було-стало» опублікував у Facebook киянин Олексій Захарченко. Вранці він разом з однодумцями приніс до пам'ятника понад 50 лампадок. Також в той день вшанувати пам'ять жертв приходили з квітами та лампадками делегації військових, групи школярів, прості жителі Києва. Але до моменту прибуття до пам'ятника президентського подружжя (о 16.00 23 листопада) їх лампадки виявилися єдиними на постаменті. зеленский Також Зеленському пригадали, що раніше він вкрай нешанобливо відгукувався про трагедію Голодомору в Україні. Так в 2010 році автори шоу «Вечірній квартал» придумали образливу кличку для Віктора Ющенка. Політика, який намагався привернути увагу до трагедії, в телешоу назвали «Синьйор Голодомор».

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...